dinsdag, 13 juni 2017 20:38

As zaterdag vanaf 15.00 uur historisch overzicht 50 jaar Zomerfeesten Hengevelde

Geschreven door

As zaterdagmiddag staat het alom bekende "familie matinee" in het teken van ons 50-jarige jubileum. Er wordt aan de hand van oude videobeelden, (Hengeveldse) artiesten en interviews met diverse genodigden terug gekeken op diverse hoogtepunten van 50 jaar Zomerfeesten Hengevelde. Tevens zullen er enkele artiesten van weleer acte de présence geven. U bent allen (jong & oud) van harte welkom tijdens middag. We beginnen om 15.00 uur direct na het optreden van de kinderen van de Hengeveldse basisschool. 

Meer info m.b.t. tot deze prachtige middag zal de komende dagen via deze website worden verstrekt.

Laatst aangepast op dinsdag, 13 juni 2017 21:04
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.