dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pubquiz op de Hengeveldse Avond tijdens Zomerfeesten Hengevelde, geef je op!

  • woensdag, 08 mei 2019 06:26
  • Geschreven door 

Het 2e weekend van de Zomerfeesten Hengevelde wil de organisatie starten met een heuse gezelligheids-PubQuiz! De Hengeveldse avond begint dus vol met gezelligheid. Ze beginnen om 20:00 uur en gaan een quiz spelen die niet gaat om kennis, maar meer om nutteloze feiten. Je hoeft geen ‘Einstein’ te zijn om mee te doen. De organisatie heeft een groep mensen uit Haarle (ov) die de quiz met Hengevelde gaan spelen. Zij organiseren ook een quiz op hun dorpsfeest en willen dat ook graag in Hengevelde doen. Bovendien komt het bedrag dat zij hiervoor krijgen ten goede aan de gemeenschap van Haarle. Sympathiek toch?

Een quizmaster stelt de vragen vanaf het podium en er lopen “scheidsrechters” rond om de boel te enthousiasmeren en te controleren. We spelen in teams van maximaal 6 en de samenstelling van het team is niet belangrijk. Het is een quiz voor alle mensen boven de 16 in Hengevelde. Speel dus met je buurman, je broer, je slager of je kameraden. Maakt niet uit. Het gaat om de gezelligheid.

We beginnen om 20:00 met de quiz. Kom dus op tijd! Heb je ook nog eens gratis entree… Olé! Uiteraard zullen de bitterballen,nootjes en kaas/worst bakjes niet ontbreken.

Opgeven kan/moet via deze link.
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren