zaterdag, 18 mei 2019 19:36

Programma Zomerfeesten niet te missen!

Geschreven door

Vandaag is door de technische commissie van de Zomerfeesten een gigantisch spandoek op het nieuwbouw pand van HEBO aan de Goorsestraat gehangen. Het programma van het Kantinefeest en de overige dagen is nu niet te missen bij de ingang van het dorp. De organisatie wil Nobert Kuipers hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van deze plek. Verder wil de organisatie Doeschot en Semmekrot bedanken voor het beschikbaar stellen van de hoogwerkers

Laatst aangepast op zaterdag, 18 mei 2019 20:22
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.