woensdag, 05 juni 2019 22:19

Jong Talent tijdens gratis Buurtfeest op 1e zondag Zomerfeesten Hengevelde!

Geschreven door

Bentelo, Beckum, Hoeve, Diepenheim, Markelo en Hengevelde. Zij laten zien wat ze kunnen op dit buurtfeest. Onder het motto; Muziek is nooit een wedstrijd gaan ze gewoon lekker spelen. Niets moet, alles mag. Van Rock en Pop tot Nederlandstalig en feest. Alles komt voorbij. Medeorganisator Lennard Kiezenbrink hierover; "We hebben in Hengevelde op deze 1e zondag een prachtig podium en we willen jonge mensen de kans geven om voor veel mensen te spelen. De bands waren allemaal zeer enthousiast. Het zijn allemaal jonge lui uit de omgeving die ook veel familie en vrienden meebrengen".

Robin Raanhuis van de publiciteit vertelt;
"Het wordt een gezellige middag waarin niets moet en alles mag. Er is op deze prachtige vaderdag ook gedacht aan de allerkleinsten. Er is een springkussen en kinderen kunnen geschminkt worden en uiteraard is de middag vanaf 16:00 uur gratis". We hopen op veel support vanuit de omliggende dorpen. 
 
Ene DJ Bart praat alles aan elkaar en DJ Retlow sluit af met feesthits. Dat komt helemaal goed.
Hieronder nog een promofilmpje van alle deelnemende bands.

Check HIER een video!
Laatst aangepast op woensdag, 05 juni 2019 22:28
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.