zaterdag, 15 juni 2019 00:24

Burgemeester Nauta: “Waar ik ook kom is men stik jaloers op dit feest in Hengevelde”

Geschreven door
Bedrijvenuurtje: Zoveel meer dan enkel voor bedrijven... Bedrijvenuurtje: Zoveel meer dan enkel voor bedrijven...

We zijn begonnen! De kop is eraf; noem de clichés maar op.  (KLIK HIER voor een fotoalbum) Voorzitter Kasper Put besteedde in de opening met name aandacht aan de onzichtbaren: Stille krachten als Gijs Pierik en Mark Tuinte die het mogelijk maakten om de munten-bestellingen voor bedrijven digitaal mogelijk te maken. Kasper: “Onder andere Mark Tuinte is van onschatbare waarde voor de Hengeveldse Zomerfeesten, achter de schermen denkt hij echt mee! Verdere veranderingen met impact die we hebben doorgevoerd zijn de turbomunt en de plek van de tent: Ouderwets geheel links op het terrein. Daar hebben we lang over nagedacht, de achterliggende gedachte is dat we geprobeerd hebben om de gezelligheid binnen en buiten vergroten. Zo zijn we met meerdere zaken actief: Wat te denken van komende zondag, dat wordt echt spectaculair:

bedr uur 2019 25 1

Stel je voor: Duo rijden, de ene geeft gas en kan remmen; de ander stuurt! Komende zondag te zien in Hengevelde!”
Kasper sloot af met: “Graag even een mega applaus voor de nestor en oprichter van dit alles, Marinus Kuipers.  Hij heeft de basis gelegd voor alles waart we nu nog van profiteren. Graag met zijn allen  voor onze Marinus!” En zo geschiede! 

Burgemeester Nauta was kort van stof, maar daardoor niet minder duidelijk: “Ik wil bij deze eens een keer het bestuur en met name Kasper Put bedanken, ze flikken het toch ieder jaar weer! En wat ook vermeld mag worden: Waar ik ook kom, men is stik jaloers op dit feest in Hengevelde!’
bedr uur 2019 38
Burgemeester Nauta met voorzitter kasper Put

bedr uur 2019 21 1
Accountancy Pierik in 'Bentelo' blauw

 

Laatst aangepast op zondag, 29 december 2019 12:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.