zondag, 16 juni 2019 06:36

Het Grootste Kantinefeest van Nederland: "Tent volledig op z’n kop!"

Geschreven door
Django Wagner was voor de derde keer op rij aanwezig Django Wagner was voor de derde keer op rij aanwezig

Gisterenavond was met zo’n 3.000 bezoekers alweer de derde editie van Het Grootste Kantinefeest van Nederland, een avond wat sinds de eerste editie al een schot in de roos is gebleken. Voorzitter Kasper Put was ook zeer tevreden en vertelde het volgende: "Het was een fantastische derde editie van het grootste Kantinefeest van Nederland. De presentatie was in handen van Erik Hulzebosch, die was samen met DJ Ivar machtig in vorm. Gerard Joling zette, als hoofdact, de tent op volledig z’n kop. Hij vond het hier hartstikke gezellig. De bezoekers maakten gretig gebruik van de nieuwe turbomunt. De medailles die de bezoekers ontvingen bij besteding van deze munt aan de bar, werden rijkelijk uitgedeeld. Daarnaast viel het op dat steeds meer teams in teamkleding komen. Dat is mooi om te zien! Het concept staat nog steeds als een huis en staat garant voor een enorm hoog consumptieverbruik en mega goede sfeer."

"Verder geen vervelende bijzonderheden of opstootjes, altijd fijn. De bezoekers gingen tevreden naar huis, ook omdat we van veel teams vaantjes hadden opgehangen. Een top idee van enkele vrijwilligers! Dank aan alle vrijwilligers voor deze mooie dag. Op naar een mooie rodeodag met de nieuwe duo-cross, in combimate met het ‘uit de buurtfeest’ in tent."


gj1

damesbon
De dames van WHC mochten het podium op en dansen met Bonnie St. Claire

Laatst aangepast op zondag, 29 december 2019 12:07
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.