maandag, 17 juni 2019 10:56

Mark ten Thije en Ronald Groothuis houden Hengeveldse eer hoog bij Autorodeo

Geschreven door

De Autorodeo in Hengevelde is gisteren opnieuw een megasucces gebleken. Vele mensen uit de hele regio wisten de weide achter de zomerfeesttent te vinden waar de heren coureurs het tegen elkaar opnamen. Dit alles werd gepresenteerd door Stephan ter Doest en Wilfried ten Thije. Opvallend was dat de zoon van de laatstgenoemde hoge ogen gooide. De drie manches wist de rijder (Mark ten Thije) te winnen, de halve finale kwam hij door met een 5e plek en ook in de finale sloot hij af met een 5e plaats. Een klasse prestatie in een startveld met zeer zware motoren. Winnaar werd Stijn Brookhuis uit Denekamp, tweede werd Caroy Nijlant uit Weerselo, derde Mark Olde Theusink uit De Lutte. Naast Mark reed nog een Hengeveldenaar mee in de finale, dat was Ronald Groothuis. Hij speelde geen rol van betekenis maar wist net als vorig jaar wel de afvalronde op zijn naam te zetten. Enkele jaren terug was degene die als langst bleef rijden degene die als winnaar het veld mocht verlaten, dit jaar was het zo dat diegene die het meeste spektakel brengt de winnaar werd. Een klasse prestatie van de heren bij de Hengeveldse Autorodeo!

Voorzitter van de Zomerfeesten Kasper Put was ook aanwezig en genoot van de Autorodeo: "De Autorodeo stond wederom garant voor spektakel. Denekamp heeft gewonnen, maar ook de Hengeveldenaren deden het goed. Onder andere Thijs Aarnink en Bart Brummelhuis deden het in de duo rodeo goed en werden 2e. Het weer zat mee en de rodeo-organisatie had alles goed voor elkaar. Mooi toetje was dat Ronald Groothuis de afvalronde won!"

Klik HIER voor een fotoalbum.

Klik HIER voor een video van de damesronde.

Klik HIER voor een video van het duorijden.

Klik HIER voor een video van de finale.

Klik HIER voor een video van de afvalrace.

De uitslagen:

hetfinale1

hetfinale2

hetfinale3


Laatst aangepast op maandag, 17 juni 2019 11:45
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.