zaterdag, 27 juli 2019 08:24

Oude foto's: Hulp gezocht

Geschreven door
Wegdamnieuws kreeg de bovenstaande en onderstaande foto's binnen met de tekst:
 "Ik heb een aantal foto’s van een stoomploeg demonstratie ergens in Nederland. Mijn eerste suggestie was Nieuwehorne, maar dat was niet juist. Afgelopen dinsdag kreeg ik van voormalig inwoner van Hengevelde de tip om daar eens navraag te doen. Bijgaand stuur ik enige foto’s gemaakt tussen 1970-1990 met het verzoek om te kijken of U iets bekends ziet. Meer foto’s staan op de website http://zcbs.erfgoedhaarlemmermeer.nl/cgi-bin/beeldbank.pl zoek op stoomploeg.Met vriendelijke groet,
Ton van Soest
Vrijwilliger Collectiebeheer / Fotocollectie
Stichting Haarlemmermeermuseum De Cruquius
Wie weet welke personen er op de foto's staan? mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl 

051009

051010

051013

051016

051017

Laatst aangepast op zaterdag, 27 juli 2019 08:57
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.