woensdag, 11 september 2019 05:42

Subsidieaanvragen Hengevelde 2019

Geschreven door

Hengevelde 2019 is alweer enkele maanden achter de rug. Het is dus weer tijd om de jaarlijkse subsidies te gaan toekennen aan verenigingen, koren en andere clubs uit Hengevelde. Deze subsidies worden uitgereikt tijdens de jaarvergadering, die gepland staat op maandag 25 november. Deze jaarvergadering is voor iedereen toegankelijk. Over enkele weken zullen we u nogmaals herinneren aan deze bijeenkomst!
In principe hebben de Hengeveldse besturen onlangs per e-mail informatie ontvangen waarin staat uitgelegd hoe de subsidie-aanvraag ingediend moet worden. Mocht u deze niet hebben ontvangen en toch een aanvraag willen indienen, neem dan zo snel mogelijk contact op met het secretariaat van de Stichting Zomerfeesten Hengevelde via zf@hengevelde.nl ; of 06-18193113.
Subsidie-aanvragen dienen uiterlijk 13 oktober (bij voorkeur digitaal) te worden opgestuurd naar: zf@hengevelde.nl  
Postadres:
Stichting Zomerfeesten Hengevelde
Postbus 50
7470 AB Goor

Laatst aangepast op dinsdag, 10 september 2019 07:47
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.