dinsdag, 24 september 2019 06:09

De Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs: Uitreiking op 25 november

Geschreven door

De Marinus Kuipers vrijwilligersprijs. Hij was het die jarenlang vrijwillig als stuwende kracht functioneerde, Hengevelde inspireerde en motiveerde. De naam van een man die zich al decennia inzette voor de Hengeveldse gemeenschap, zowel op het gebied van ondernemerschap, verenigingsleven en Zomerfeesten. Hengevelde had er zonder hem heel anders uitgezien, Marinus Kuipers. Tijdens de jaarvergadering van de Hengeveldse Zomerfeesten zal deze juryprijs uitgereikt gaan worden aan die vrijwilliger(s) die zich bijzonder heeft/hebben ingezet voor de belangen van de Hengeveldse gemeenschap. De winnaar(s) zullen tevens een geldbedrag ontvangen van de Hengeveldse Zomerfeesten die besteed kan gaan worden aan een doel naar keuze. Ook dit jaar wordt er weer serieus werk gemaakt van de prijs omdat ook het Zomerfeestbestuur het vrijwilligerswerk als ruggengraat ziet voor een actieve levendige gemeenschap.  Kent u iemand of een organisatie die deze prijs verdient? Draag deze persoon dan voor! Dit kan digitaal via zf@hengevelde.nl, een brief naar St. Zomerfeesten Hengevelde, Postbus 50, 7470 AB Goor

Eerdere winnaars waren:
De Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs: De aftrap was in 2015 met als winnaar W.V.V.’34, in 2016 was de eer aan Dinie en Frans Vossebeld, 2017 Johan Broekamp en 2018 Ria Rouweler en Bennie Barink.

Laatst aangepast op maandag, 23 september 2019 20:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.