dinsdag, 26 november 2019 11:21

Winnaars 'Met de vlag op vakantie' 2019: Bonjour vanaf de Tour!

Geschreven door

Gisterenavond tijdens de jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde was net als andere jaren de uitreiking van de prijs 'Met de vlag op vakantie'. Sinds enkele jaren kunnen Hengeveldenaren een zomerfeestvlag kopen en deze in de weken voorafgaand aan de Zomerfeesten ophangen aan de vlaggenmast bij huis. Om dit nog meer bekendheid te geven heeft Wegdamnieuws Hengeveldenaren opgeroepen om een zo origineel mogelijke foto te maken met de vlag in de vakantieperiode. Ook Roy Rupert nam de moeite de vlag mee te nemen en hij werd de winnaar met de volgende inzending. Roy Rupert: ”We zitten in Anduze Frankrijk en de Tour kwam "toevallig" langs onze camping. Het is hier net zo warm als bij jullie, code geel! Blijven drinken is het advies en dat doen we dan maar. Groeten vanaf de 16e etappe in de Tour de France Nimes-Nimes van met Joost, Madelon, Guus en Joep Assink, en van Sandra Kees Sjaak en ik zei de gek. In het volgende filmpje (KLIK HIER) is Joost lang bezig geweest om te oefenen met de vlag voor als de tour langs zou komen. Als dit geen BBQ oplevert.....!” En zo geschiedde. Roy en Joost van harte gefeliciteerd met het winnen van de prijs, een BBQ aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis voor het hele gezin en passe partouts voor de Zomerfeesten Hengevelde aangeboden door Stichting Zomerfeesten Hengevelde!

Hieronder de winnende foto:

winnednevlag

Laatst aangepast op dinsdag, 26 november 2019 11:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.