Hier is hij weer: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Wie verdient voor de maand oktober de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke maand stelt. Deze keer de eer aan Gerda Pelle! Sinds enige tijd niet meer woonachtig aan de Klumperstraat, maar aan Snakenborg op de nieuwbouw.
Speciaal voor de gelegenheid waren haar dochters Linda, Irma en Marion op locatie gekomen om de prijs te overhandigen, een leuke verrassing voor Gerda.

Dat Gerda deze prijs in ontvangst mag nemen is niet voor niets. Want wat heeft zij in de afgelopen decennia veel betekend voor de maatschappij.  45 jaar collecteren voor de Diabetes Stichting en ook voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Jarenlang verzorgde ze de kerkboekjes, dat gaat terug tot de tijd van de typemachine. Ze was leidster van de wandelsport, leidster van de handbal (jeugd), jarenlang kerkschoonmaak, nog altijd brigadier bij de kerk, namens Franje wandelen met bewoners van de Pellehof, kaarten met de bewoners van de Pellehof hetgeen vanwege afnemende bewoners niet meer is, bezorging van De Höfte en niet te vergeten oppassen bij álle kleinkinderen. Vooral dit laatste mocht de redactie niet vergeten te vermelden!

Petje af, Gerda! En dan kan het maar zo zijn dat we één van jouw vele taken vergeten zijn te benoemen. Desondanks hopen we dat je samen met Harry gaat genieten van het pakket.

De verkiezing verloopt buiten Nollen om en gaat in overleg met de redactie van Wegdamnieuws al dan niet in samenspraak met een vereniging of stichting. Heeft u tips voor iemand die deze prijs écht een keer moet hebben? Tip de redactie via redactie@wegdamnieuws.nl of geeft het door aan Arthur of Raymond.

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!