Open Bedrijvendag: Het Wegdam 1 stelt zich aan u voor!

Het Wegdam 1

De komende week is er iedere dag een cluster dat zich aan u voorstelt voor de Open Bedrijvendag op 18 september.
We zijn los! Het beloofd een prachtige dag te worden met vele activiteiten waarvan binnenkort meer op Wegdamnieuws! Voor ieder wat wils waarbij de kinderen zeker niet vergeten zullen worden!

De Hengeveldse Open Bedrijvendag 2022  stelt als eerste aan u voor:

Het Wegdam 1! (Klik op de bedrijfsnaam voor de desbetreffende website)

De deelnemende bedrijven in het Wegdam 1 zijn:

Het Wegdam 1 Rexim Campers
Het Wegdam 1 Twenko
Het Wegdam 1 G. Welmers straatwerken
Het Wegdam 1 Accountants- en belastingkantoor Smit
Het Wegdam 1 Pelle Service BV
Het Wegdam 1 Asselux BV
Het Wegdam 1 Bakkerij Nollen
Het Wegdam 1 BMD Advies Oost
Het Wegdam 1 Raanhuis Bouw BV
Het Wegdam 1 Doeschot B.V. afdeling Staalbouw
Het Wegdam 1 Lesscher Installatietechniek BV
Het Wegdam 1 Hebo- kunstofproductie
Het Wegdam 1 Hebo- kunstof -kantoor-theater
Het Wegdam 1 Tuinte Groep- Smart industrual solutions

Het Wegdam 1                               The Bike Protector

Rexim campers
Rexim campers is een bedrijf gespecialiseerd in jong gebruikte campers, alle soorten, alle maten, alle merken. Of het nu gaat om een buscamper, een alkoof, een intergraal of half intergraal, bij Rexim vindt u het allemaal. Wij zijn gevestigd aan de Zilverstraat 5 te Hengelo.  Kijk voor een onbezorgde vakantie op www.rexim.nl ,daar vind je het wel!”

Twenko ( Twentse Koeltechniek)
Wij zijn gespecialiseerd in airconditioning en luchtwarmtepompen en werken uitsluitend met A merken. Wil je een warm en koel klimaat dan moet je bij ons zijn, zowel zakelijk als particulier. Wij staan met de open bedrijven dag op de 2de verdieping bij Hebo, locatie het Wegdam.
Graag tot dan, John Mensink

Welmers Straatwerken
Gerco Welmers verzorgt individueel of in samenwerking met een team van collega ondernemers de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van bestrating, riolering en infra.

Van grondverzet, bouwrijp maken van nieuwbouwkavels, hemelwaterafvoer, riolering, huisaansluitingen en bestratingswerkzaamheden van projectmatig tot aanleg van sierbestrating in uw tuin. Voor zowel particulier, bedrijf als overheid.

Smit Accountants en Belastingadviseurs
Smit Accountants en Belastingadviseurs is gevestigd aan Het Assink 8 te Hengevelde. We verzorgen de financiële administratie en de salarisadministratie voor ondernemers. Daarnaast stellen we de jaarrekening samen en verzorgen alle fiscale aangiften. Verder adviseren we o.a. op fiscaal gebied, bij de start van een onderneming, bij bedrijfsoverdracht of – beëindiging of bij rechtsvormwijziging. Persoonlijke aandacht voor de klant en korte communicatielijnen vinden wij belangrijk.

Pelle Service
Pelle Service is een Liebherr-dealer met passie voor machines. Wij hebben niet alleen een prima werkplaats, waar we machines opknappen en reviseren, maar ook een breed assortiment van gebruikte en nieuwe onderdelen voor graafmachines, kranen en dozers. Meer weten?
Tot 18 september!

Asselux – Keratop.
Dé nieuwe norm in tegelwerk!  Sneller, lichter en eenvoudiger. Wij zijn ondernemend, creatief en innovatief.
Wij leveren een lichtgewicht, grootformaat tegel, geschikt voor vloer en wand, die snel en eenvoudig te plaatsen is.

We richten ons op woningbouwcorporaties, vastgoedbeleggers, bouwbedrijven, verwerkers en prefab bouwers.
Met onze producten kunnen zij sneller en met minder overlast renoveren en nieuwbouwen. Daarnaast is het product circulair, heeft een lange levensduur en heeft weinig onderhoud nodig. Het product hoeft niet door tegelzetters geplaatst te worden, maar is door iedere vakman (met de juiste begeleiding) te plaatsen.

Wij zijn ontstaan vanuit de frustratie dat het voor een traditionele tegelzetter niet meer te doen is om snel en met minimale overlast een badkamer of toilet te renoveren. Founder en CEO Mathijs Asschert bedacht daarop het product Keratop.

‘Met Keratop blijven we bij een keramische tegel, maar wel met de voordelen van een lichte constructie, die eenvoudig en snel te plaatsen is.’ Inmiddels innoveren wij ons door, door steeds meer prefab componenten te ontwikkelen.

Bakkerij Nollen 100 jaar.
Het woord ‘familie’ loopt als een rode draad door de historie van ambachtelijke bakkerij Nollen. Drie generaties, met de vierde in aantocht om de fakkel over te nemen, hebben de dorpsbakker uit Hengevelde in de afgelopen 100 jaar laten uitgroeien tot een landelijke speler van formaat.  Met 17 eigen winkels in Twente, Salland en De Achterhoek, belevering van nationale supermarkten en regionale horeca, staat Bakkerij Nollen op de 38ste plaats van de FOOD500 2022 van de FoodService Instituut.

Het moment om verder te professionaliseren en te vitaliseren. Bezoekers kunnen kennismaken met de ambachtelijke bakkerij en de nieuwe uitbouw, brood- en inpaklijnen en robots die werk verlichtend dienen om de ambachtelijke bakkers te ondersteunen met zwaar en repetitief werk. Bakkerij Nollen blijft ambachtelijk, waarbij vakmensen de lekkerste producten met de beste grondstoffen maken op basis van de eeuw oude formule 3T: tijd x temperatuur x toewijding.

BMD Advies Oost
BMD Advies Oost is een adviesbureau op het gebied van kwaliteit, Arbo, milieu en MVO. Wij ondersteunen bedrijven met praktisch raad en daad. Ondanks dat ons kantoor in Deventer staat een echt Hengevelds bedrijf. Pragmatisch, maatwerk en vooral doelgericht, no-nonse!

Raanhuis Bouw
Bouw of verbouw plannen? Kom een kijkje nemen bij Raanhuis Bouw en doe ideeën en inspiratie op!
Wij laten u graag zien wat we zoal gebouwd hebben en gaan graag met u in gesprek voor informatie, advies en alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.
Maar ook zonder bouw of verbouwplannen bent u natuurlijk van harte welkom!

Doeschot
Wij zijn een modern familiebedrijf dat zich richt op het vervaardigen van constructiedelen voor de staalbouw, gemonteerd met dak- en wandbeplating. Daarnaast zijn we partner voor het construeren van plaatwerk, de toelevering van diverse constructiedelen (m.n. lasersnijden en kantwerk), het ontwerpen en vervaardigen van trappen en klein constructiewerk. Ons bedrijf bestaat bijna 50 jaar. In die 50 jaar hebben wij ons bedrijf uitgebreid met sinds 2019 een tweede locatie voor de staalbouw. Op de openbedrijvendag willen wij je graag laten zien wat er achter de muren van ons bedrijf geproduceerd wordt. Op onze locatie aan Het Wegdam 6 zie je de producten op het gebied van staalbouw, dak- en wandbeplating. Op onze locatie aan de Weth. Goselinkstraat 18 kun je zien hoe producten van o.a. roestvast staal en aluminium worden bewerkt. We hopen je een goede indruk te geven van al onze mogelijkheden!

Tijdens de openbedrijvendag willen we ook de jeugd graag kennis laten maken met ons prachtige vak. Heb je altijd al eens willen lassen? Probeer het zelf uit in onze werkplaats. Kom kijken en probeer onder begeleiding een mooie las te maken. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden. Uiteraard is er nog veel meer te zien en te beleven. Hopelijk zien we je op 18 september!

Lesscher Installatietechniek
Lesscher Installatietechniek is een echt familiebedrijf, al meer dan 50 jaar. Onze ruim honderd medewerkers werken vanuit de twee locaties, in Saasveld en Hengevelde, nauw met elkaar samen aan de meest uiteenlopende projecten. Voor alle technische vragen hebben wij een passend en duurzaam antwoord. Vragen? Tot 18 september dan maar!

HEBO Kozijnen B.V.
HEBO Kozijnen B.V. is een familiebedrijf in het Twentse Hengevelde. Wij zijn een team met ca. 240 medewerkers! HEBO is een flexibele partner in prefab houten en kunststof kozijnen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Wij produceren al 42 jaar houten kozijnen aan de    Eeftinkstraat 4 en sinds 2007 zijn hier ook kunststof kozijnen bij gekomen aan Het Assink 10.

De productie is dan ook gevestigd op twee locaties. Iedereen is van harte welkom op 18 september 2022 van 11.00 uur tot  17.00 uur om beide locaties te komen bekijken tijdens onze Hengeveldse open bedrijvendag .

Tuinte
Tuinte adviseert en ondersteunt al sinds 1964 opdrachtgevers in diverse industrieën met hoogwaardige componenten en modules en gerichte service. Ook ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor machinebouw.

Onze focus op partnerships leidde ertoe dat we meegroeiden met klanten. Hierdoor staat er nu een krachtig multidisciplinair familiebedrijf.

Bezoek tijdens de open bedrijvendag onze twee locaties en stap in de wondere wereld van de high tech!

TUINTE; SAMENWERKEN AAN SUCCES!

The Bike Protector.nl 

Ik ben Raymond Bake, woonachtig aan de Dorreweg 12 in Hengevelde (Ik ben getrouwd met Marieke Averdijk en we hebben een tweeling van 8: Mara en Yurre) Ik ben een nieuwkomer bij het SIO en op de Open Bedrijvendag en ik ben sinds kort fulltime met mijn bedrijf bezig. Hiervoor werkte ik o.a. op de Ambulance en als (beroeps)brandweer.

Mijn bedrijf begeeft zich ook als nieuwkomer op de markt. Zover er bekend is ben ik de enige in Nederland die fulltime volgens dit concept werkt. Fietsen detailen + beschermen —> THE BIKE PROTECTOR

Vaak zijn dit hoogwaardige fietsen die door ons worden behandeld – vooral bestaande uit Racefietsen / Gravelbikes / Mountainbikes)

We brengen deze fietsen eerst in topstaat door ze volledig te reinigen en de lak te polijsten of bij matte lak diep te reinigen. Of de fiets nu nieuw of gebruikt is. Als hij bij ons is geweest is de lak pas echt mooi!

U kunt ons vinden bij een in-huis adres Tuinte smart Industrial Solutions op het industrieterrein het Wegdam-1.

ZIE OOK DIT ARTIKEL OP WEGDAMNIEUWS

Gravutech
Gravutech staat al ruim 25 jaar voor een veelzijdig pakket van op maat gemaakte producten en diensten. Van visuele reclame tot speciaal graveerwerk of op maat gemaakte behuizingen en machine componenten; wij maken het! Met onze kennis en ervaring geven we persoonlijk advies en verzorgen het gehele traject van idee of schets tot product of installatie. Kijk voor meer informatie op www.gravutech.nl.

RAVICON B.V.

Ravicon ontwikkelt en produceert klant specifieke industriële printsystemen. Deze machines printen rechtstreeks op de meest uiteenlopende producten en materialen. Het modulaire concept is eenvoudig te integreren in een bestaand productieproces maar ook als stand-alone machine te gebruiken. Bijzondere print uitdaging? Wij vinden een oplossing! Kijk voor meer informatie op www.ravicon.nl

 

 

Het Wegdam 1
De deelnemende bedrijven met alle QR codes van de deelnemers
Waar wilt u zijn?