Opening galerie Kunst Uit Twente: ‘Oneindig veel ideeën’

Zaterdag opende galerie Kunst Uit Twente haar deuren voor publiek aan de Ruurstraat nummer 2 te Hengevelde. (Zie dit artikel)

“We hebben een kleine opening gehouden voor de directe mensen rondom mij. We hebben het bewust kleinschalig gelaten om Corona zoveel mogelijk te beperken.

Mijn gast exposant Mosje heeft totaal 7 werken van de hand kunnen doen. Ikzelf heb 2 sculpturen verkocht. Boven alle verwachtingen eigenlijk. En hoe nu verder?

Wat openingstijden betreft: Bij een appje of telefoontje ben ik altijd bereikbaar en kunnen we wat overleggen met elkaar. Aangezien mijn ruimte beperkt is thuis wil ik deze optimaal gebruiken. Tijdens de opening heb ik van een aantal kinderen van kameraden leuke presentjes gekregen. Dit bracht mij op een ander idee, maar daar moet ik nog voor met mensen om tafel.

Muzikanten

Mijn idee is om in de toekomst muzikanten te vragen op te treden op een bepaalde dag in de maand. In de trend van: Ik mag een aantal mensen op de gastenlijst zetten, de rest bepaalt de muzikant.

Oneindig veel ideeën, beperkt aantal minuten in een uur. Kortom… komende periode kunnen en zullen er mooie ontwikkelingen komen. Tuulk,

Tom