Reminder: Doe mee met de Tourpoule; Deadline morgen 12.55!

De Hengeveldse Tourpoule 2023, het Tour de France-spel van Wegdamnieuws, is weer geopend.

De 110e Tour de France start aanstaande zaterdag 1 juli; Le Grand Départ van de Tour vindt komend weekend plaats in het Baskenland. De finish op zondag 23 juli op de Champs-Élysées in Parijs.

De Tour heeft 21 etappes, telt 3.448 kilometer, met 7 vlakke ritten, 1 tijdrit, 8 bergetappes en 4 aankomsten bergop. De 1e en de 2e etappe zijn heuvelraces, wat niet vaak voorkomt in de Ronde van Frankrijk. In de drie weken erop voert de Tour door alle bergketens van het Franse vasteland, de Alpen, Pyreneeën, Jura, Vogezen en het Centraal Massief.

En het is eenvoudig om je via DEZE link in te schrijven. We werken weer met Scorito, dit kost een paar eurootjes, maar eerlijk is eerlijk: het systeem van Scorito werkt perfect. Het spel werkt eenvoudig: – Stel een team samen van 20 renners – Stel iedere etappe 9 renners op – Kies per etappe één van je 9 opgestelde renners als kopman Aanmelden kan tot uiterlijk aanstaande zaterdag 1 juli 12.55 uur.

Eens kijken wie het meeste verstand van wielrennen heeft!! De uitreiking volgt in overleg met de winnaar vlak na de ronde van Frankrijk. Veel succes gewenst en zeg het voort, want hoe meer deelname, hoe leuker de strijd!