WVV’34 met lege handen

WVV’34 heeft de seizoen ouverture in en tegen Wijhe met 2-1 verloren. Vanaf de zijkant was het:
Wijhe die de bal achterin rond liet gaan en dat geen risico nam; WVV’34 voetbalde op de omschakeling.
Wijhe was geduldig en speelde op safe maar was desondanks snel trefzeker. Al in de 7e minuut stond de 1-0 op het scorebord, Wijhe stoomde op vanaf links, de bal werd terug getrokken en vervolgens goed afgewerkt.

De Wegdammers wisten in de naam van Randy Smit snel wat terug te doen. De 1-1 viel in minuut 19. De op het middenveld spelende Wouter Horstink draaide goed weg bij zijn directe verdediger, maar zijn schot in de verre hoek wist de keeper nog te keren. Daar was Randy vervolgens er als de kippen bij voor de rebound.
Vlak voor rust was er nog een grote kans voor Mahmoud na een lage voorzet van Randy, maar helaas mocht het niet baten.
Zo was het halverwege 1-1

Zowel Wijhe’92 als WVV’34 speelde op safe waardoor het een wedstrijd werd met weinig kansen over en weer. WVV’34 was enkele keren gevaarlijk in de omschakeling.

Aanvoerder Tom Brummelhuis zoekend naar een gaatje na de 2-1

Tweede helft
Amper uit de kleedkamer of WVV’34 kreeg, naar later bleek het deksel op de neus. In de 49e minuut viel de bal in de kluts voor een aanvaller van de tegenstander, daar waar WVV misschien de bal een poeier naar voren moest geven.
Dit gebeurde niet en de bal ; 2-1.
De Hengeveldenaren gingen daarna vol op de aanval en werd wel degelijk gevaarlijk met voorzetten vanaf de zijkant, maar helaas voor de groen gelen mocht het niet zo zijn. Een 2-2 stand had de verhouding binnen de lijnen dan ook beter weergegeven.

Reservedoelman Douwe Rotink

Bijzonderheden
*Wouter Horstink is het eerste slachtoffer van de nieuwe regel, alleen de aanvoerder praat tegen de scheidsrechter. Geel voor Wouter.

*Ooit eerder een tweeling van een drieling in WVV’34 1 gespeeld behalve Nick en Luuk Lentelink?
Wel een tweeling? Marcel en Martin ten Heggeler?

*Reservekeeper Douwe zat er vrolijk bij na 11 tegentreffers in het derde elftal.

Wijhe’92-WVV’34 2-1