Brian Beld en Koen Jongman winnaars roofviswedstrijd

Onder mooie omstandigheden werd afgelopen zondag de roofviswedstrijd gevist bij het Schuttershoes in Haaksbergen. Dit werd georganiseerd door Hengelsport Hennie Kruidenier. Met 55 teams aan de start een super mooi evenement, waar door de hoge waterstand veel plekken niet te bevissen waren. Dus voor velen moest het plan van aanpak aangepast worden. Maar desondanks duurde het niet lang want al snel kwamen bij ons de eerste vangstmeldingen binnen. De telefoon stond daarna niet meer stil.
Deze editie was 1 team oppermachtig. Team De Boilieslikkers Brian Beld en Koen Jongman wisten bijna de hele lijst vol te maken. Met 7 snoeken (waarvan de 3 grootste telden), 3 snoekbaarzen en 4 baarzen wisten zij een totaal van 481 cm te vangen. Zij kozen uit de prachtige prijzentafel 2 Savage Gear bellyboten. Met 292 cm werd team Fishing Leuders knap 2e. Jannis en Olaf Leuders vingen 3 snoeken, 1 snoekbaars en een baars.
Machiel Essink en Maurits Lelouix
De 3e plaats was voor team de Hengeveldse Vissers. Machiel Essink en Maurits Lelouix vingen 5 baarzen en 2 snoeken en hadden een totale lengte van 267 cm.
De daarop volgende uitslagen lagen allemaal kort op elkaar. Her en der een verspeelde vis en dit maakte veel uit op de einduitslag. De overige prijswinnaars allemaal gefeliciteerd.
Er werden mooie snoeken gevangen. De baarzen en snoekbaarzen waren deze keer niet allemaal heel groot.
De grootste snoek werd gevangen door Team de Irakese Boeren. Razmik en Ravi Hamo vingen een prachtige snoek van 107 cm. Team de Perch Brothers Timo en Dirk Alferink vingen de grootste snoekbaars van 65 cm. De grootste baars werd gevangen door Team No Fish. Daniel Hartog en Marcel Lambers vingen een baars van 41 cm.
Er waren in totaal 13 prijzen waaruit de winnende deelnemers mochten kiezen. Dit prachtige prijzenpakket werd mede mogelijk gemaakt door SHIMANO, BKK, GUNKI, ILLEX, SPRO, PREDOX, 13 FISHING, ROZEMEIJER, ULTIMATE FISHING en GAMAKATSU. Onze dank en die van de deelnemers is zeer groot. Zonder deze sponsors konden wij geen prijzenpakket aanbieden t.w.v. €5000,00. Namens ons super bedankt.
Organisatie: “Ook gaat onze dank uit naar de vrijwilligers van het Schutterhoes. Door de grote opkomst was het even schakelen maar was alles weer prima geregeld. Ook willen wij Koen en Monique en alle vrijwilligers bedanken voor het mede mogelijk maken van dit prachtige evenement. Alles was weer probleemloos verlopen. Wij organiseren onze roofviswedstrijd weer in maart 2024. Houdt onze site in de gaten en geef je dan weer snel op.”