Cupido herpakt zich na set 1

Om 19.00 uur begon dames 1 van Cupido dames 1 met een moeizame eerste set tegen Tornado Geesteren . In deze set werden veel fouten aan eigen kant gemaakt. Hierdoor is de set weggegeven met een stand van 23-25 voor de dames uit Geesteren, na een 23-21 voorsprong.

In de tweede set wisten de groen gelen de eigen fouten eruit te halen en weer op eigen kracht door te pakken. In deze set werd Tornado echter verrast door snel spel. Cupido won deze set met ruime cijfers, 25-11.

In de derde set moest deze focus zien voort te zetten door Hengevelde. Dit werd echter ook gedaan. Door vele serve series werd de serve druk opgevoerd. De set eindige ook met goede winst van 25-12.

In de vierde set begon het weer moeizaam. Als dit maar niet zou gaan als de eerste set… Cupido stond achter met enkele punten. De dames wisten dit om te schakelen en er een setstand van 25-15 winst neer te zetten.

Mooi, ondernemend, Koninklijk Hengevelde heeft er dit weekend weer 4 punten bij(door eindstand 3-1 winst) voor Cupido Dames 1. Hierdoor lopen de dames uit met 4 punten op de 1e plaats.

De volgende wedstrijd is volgende week vrijdag 17 november 21.00 te Tubbergen!