Cupido bovenaan, maar voor hoe lang nog?

Cupido dames 1 heeft weer een 4-0 winst te pakken in de uitwedstrijd tegen WVC Volley 1! De dames hebben een mooie pot gespeeld met een nog mooier resultaat, 5 punten weer terug mee naar huis!!!!

De eerste set begon goed. Er werden genoeg mooie ballen hard in geslagen. Dit resulteerde in een eindstand van 14-25.

De tweede set begon wat minder. De dames maakten veel fouten aan hun eigen kant en de tegenstander kwam steeds dichterbij. De gehele set keken de Hengeveldenaren tegen een achterstand aan. Janne Lettink werd binnen de lijnen gebracht en dit zette de boel weer op scherp, de dames pakten de punten weer terug en wonnen deze set met een stand van 23-25.

De derde set verliep wat soepeler dan de tweede. Cupido had de flow weer te pakken en ze scoorden goed. Ook dit keer bracht coach Maik de juiste wissel binnen de lijnen, Jasmijn Escher. De dames bleven scoren en dit bracht een eindstand van 11-25.

De vierde set waren de dames nog steeds de bovenliggende partij. Mooie passes werden gebracht, set-upjes kwamen goed en de aanvallers maakten het af! Ook deze set gewonnen met 13-25.

Cupido heeft weer hard hun best gedaan om de punten binnen te halen en dat is zeker gelukt! Dames 1 van Cupido staat nu voor even op de 1e plek in de ranglijst. Op naar de volgende wedstrijd op vrijdag 17 maart tegen Holyoke!

Havoc speelt vanmiddag tegen Apollo dat op de 11e plek is terug te vinden, zie de stand hieronder.