Cupido Dames 1 blij met nieuwe trainer!

Sinds ongeveer een week is bekend dat Maik Jansen uit Goor de nieuwe trainer is van het eerste damesteam van Volleybalvereniging Cupido.
Even voorstellen:
Mijn naam is Maik Jansen en ik ben de nieuwe trainer/coach van Cupido dames 1. In de afgelopen vier jaar heb ik de eerste 2 herenteams van Markel Up uit Markelo en een jeugdteam bij Dynamiek uit Goor getraind. Met een trainer/coach als vader en een volleyballende moeder ben ik opgegroeid in volleybalzalen. Vanaf mijn 18de (ik ben nu 41) ben ik begonnen met trainen en coachen:
 
In 2013 werd mijn zoon Liam (6 jaar) geboren en ben ik een tijdje gestopt met het actief trainen van volleybalteams.  Na de geboorte van mijn tweede zoon Aidan (4 jaar) in 2015 ben ik gevraagd om jeugdige volleyballers binnen de Hof van Twente een extra training te geven. Enkele speelster van het huidige dames 1 van Cupido hebben hier ook aan deelgenomen.  Ik vond  het weer erg leuk om training te geven en ben daarna weer begonnen met trainen en coachen. In de afgelopen jaren heb ik enkele trainingscursussen gevolgd waarin ik mijn praktische ervaring heb kunnen aanvullen met de nodige theorie.
 
Het team en ik hebben inmiddels een aantal keren samen getraind.  Ik heb gemerkt dat iedereen bereid is om hard te werken en graag beter wil worden. In de afgelopen jaren hebben de dames onder leiding van diverse trainers een goede basis weten te leggen waar ik samen met de speelsters hopelijk een mooi vervolg aan ga geven!
 
De Technische Commissie en het bestuur van Cupido gaan ervan uit dat Maik Jansen een goede opvolger is voor Dennis Polman en gaan vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet!
Wij houden u op de hoogte!