Cupido doet wederom goede zaken

De Wegdamse volleybaldames blijven de redactie van deze site verbazen, vandaag met een 0-4 overwinning op het hooggeplaatste Grol 1! Met één puntje verschil op de ranglijst beloofde het een spannende pot te worden. De eerste set begonnen de groen gelen sterk, met een voorsprong van 0-5 op het scorebord. Door goed en enthousiast spel haalden ze de eerste set binnen met 17-25. De tweede set zetten ze het goede spel door en wist Cupido de druk hoog te leggen bij de dames van Grol. Aan het eind van de set was er toch wat onrust aan het net, maar door de ruime voorsprong wisten ze de set binnen te slepen met 21-25. De derde zet begon met een achterstand van 6-2:

Door een goede serve-serie van Anouk Vehof kwamen de dames weer op een voorsprong. Ze kwamen weer in eigen spel en maakten de set zorgvuldig af. Deze set werd gewonnen met 19-25.

In de vierde set namen de groen-gelen voorsprong, en werden de ballen mooi afgemaakt. Door mooi spel werd ook de 4e set gewonnen met een goede eindstand, 18-25.
Met 5 punten in de pocket, staan ze op de 2e plek in de ranglijst.

Volgend weekend geen wedstrijd, maar op vrijdag 17 november klinkt in de Marke om 21.00 het fluitsignaal tegen Focus DS2.