Cupido gevochten voor wat het waard was

De volleybaldame van Cupido 1 hebben gevochten voor wat ze waard waren in Denekamp teken topdivisionist Devoko. Ze waren dichtbij een set winst, maar moesten toch genoegen nemen met een 3-0 nederlaag.; 25-14, 25-12 en 26-24.

Set 1: Bliksemstart
Cupido ging erg goed van start, met 5 punten voorsprong stond er een fraaie 4-9 op het scorebord in Denekamp. Door een aantal eigen fouten kwam Devoko aan service, zij scoorden vervolgens 12 punten achter elkaar. Dit konden de dames van Cupido niet meer rechttrekken.
Eindstand 25-14, verstand op nul en door naar set twee.

Een prachtige rally

Set 2: Lastig
In set twee begon Devoko wederom met een sterke service, Cupido kon er maar geen grip op krijgen. Meteen keken ze dan ook tegen een achterstand aan. Tot een eigen aanval komen was lastig en de tegenstander wist de ballen overal te scoren. De groen-gelen kwamen deze set simpelweg tekort.

Set 3; Bijna!
In set drie wist Cupido eindelijk het eigen spel op te pakken. Door goed verdedigend werk en mooie aanvallen ging het de gehele set gelijk op. Er was veel strijdlust en ieder punt werd gevierd.
Aan het eind van de set kwam Cupido zelfs op voorsprong, maar door wat domme eigen fouten werd het gelijk. 24-24, samen vechten tot het einde. Helaas speelde Devoko deze twee punten goed uit en wonnen de wedstrijd met 3-0.

De jeugd aan het net

Verder
De nationale beker zit er op voor Cupido. Zij gaan door voor de regiobeker, datums hiervoor volgen.

Volgende week start de competitie! Dan speelt Cupido dames 1 haar eerste wedstrijd in de derde divisie. En wel tegen Lutheria uit de Lutte, een bekende tegenstander van vorig seizoen.
Om 19:00 uur begint de wedstrijd in de Lutte.