Cupido naar de finale in ware thriller

‘Ons publiek heeft ons vandaag echt naar de overwinning gesleept! Wat een volle bak op de tribune, super!”

De dames van Cupido 1 hebben vanavond in sporthal de Marke gestunt door in de halve finale de  dames van Heyendaal dames 1, een derde divisionist uit Nijmegen met 3-1 te verslaan.
Na de eerste twee sets gewonnen te hebben en in de derde met 14-11 voor te staan, leek de wedstrijd beslecht. Maar de Nijmeegsen knokten zich terug in de wedstrijd . Daarentegen zat Cupido in een fase waarin alles een beetje tegen zat, vaak was het net niet.

In de vierde beslissende set moest het dus gebeuren, de spanning liep hoog op. De trainer van de tegenstander was het niet eens met enkele beslissingen en uitte dat zo dat hij een rode kaart kreeg vanwege provoceren.
Uiteindelijk wisten de Wegdamse dames in een ware apotheose deze set met 25-23 te winnen: FINALE!

KLIK HIER voor meer foto’s.

De laatste 2 punten van de wedstrijd

De setstanden waren 25-19, 25-19 en de derde werd met 18-25 verloren.
In de 4e set keken de dames enkele keren tegen een achterstand aan maar in ’the big poits’ staan de groten der aarde op wordt wel eens gezegd: 25-23!

Lotte Rotink: “Wat een wedstrijd! In set 1 en 2 waren we de baas en konden we zelfverzekerd spelen. Set 3 begon Heyendaal meer te volleyballen en kregen we het lastiger. Dit was ook in de laatste set het geval, maar ons publiek heeft ons vandaag echt naar de overwinning gesleept! Wat een volle bak op de tribune, super!”

De finale vindt plaats op zaterdag 11 mei tegen Rebo woningmakelaars Rebelle D1 op neutraal terrein: Ootmarsum.
Voor de supporters wordt een bus geregeld, meer info volgt tzt

'In the big points!'
Volle bak