Cupido uit de beker door derde divisie club

De Hengeveldse volleybaldames hebben niet kunnen stunten in bekercompetitie, derde divisie club Esch Stars uit Vasse was met 1-3 te sterk. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, maar door een ongelukkige botsing moest spelverdeler Susan Beuving geblesseerd het veld verlaten en bracht trainer Ben Trof jeugdspeelster Mirthe Escher als haar vervanger. Het spel van Cupido werd wat onwennig en deze verloren ze dan ook de eerste set met 16-25. Maar in de tweede set liet Cupido van zich horen en werd er goed gespeeld, goede servedruk, het blok dat vaak op goede plek stond en zeker met goed aanvalsspel. Deze set viel dan ook uit in het voordeel van cupido met 25-22. En wat een begin van de derde set!

Een ontketend Cupido dat in het begin van deze set op alle fronten beter was dan Esch Stars en bouwden dan ook een ruime voorsprong op. Er werd gestreden om elk punt wat mooie rally’s opleverden, zeker voor het publiek. Maar helaas, door de ervaring van de dames uit Vasse moesten ze deze set toch uit handen te geven 24-26. 

Na deze zware derde set kreeg Cupido het moeilijk in de vierde set, en deze ging dan ook verloren met 16-25. Het bekertoernooi is voorbij maar aanstaande vrijdag staat in de competitie het duel tegen BVC’73 uit Barchem alweer op het programma.