Cupido wint en staat bovenaan

De dames van Cupido 1 heeft vanavond  in Ootmarsum met 3-1 gewonnen, het liet zich verrassen in de eerste set en daarna was het klaar (25-22 / 30-32 / 14-24 / 21-25)

Om 17.15 uur vertrok Cupido op donderdag avond richting Ootmarsum. Cupido heeft de afgelopen 2 jaren de uitwedstrijden verloren in Ootmarsum dus ze waren gewaarschuwd. Het doel was om dat dit jaar te door breken! Vol voor de winst gaan en als koplopers naar huis.

Set 1 begon niet goed. Dieseltjes noemen ze zichzelf, maar de motor kwam deze set niet op gang. De pass lag goed, maar ze maakt het aan het net niet af en hadden geen serve druk. Set up had een sterke serve en wisten veel ballen langs de blokkering richting de grond te slaan. Er stond een onzeker Cupido in het veld. Deze set verloren de dames met 25/22.

Set 2
Cupido weet dat er veel moet veranderen in het spel om nog met de winst naar huis te gaan. En dit gebeurde. De blokkering werd beter, meer serve druk en er werd meer gescoord aan het net. Deze set ging gelijk op. Cupido stond 3 keer op set point maar wist dit maar niet af te maken. Bij de stand 30/31 wist Cupido het laatste punt te scoren! 30/32.

In set 3 wist Cupido pas echt het niveau te halen vanaf 12/12. Lotte Rotink en Femke Beuving wisten met goede serve series een mega voorsprong te pakken. Alles lukte, Cupido stond zelfverzekerd te volleyballen. Ze wonnen deze set met 14/25.

In set 4 zette Cupido dit goede spel voort. Tot halverwege de set, toen kakte het een beetje in. Hierdoor gaf Cupido de voorsprong weg. Cupido deed er alles aan om geen 5de set te hoeven spelen. En dit is gelukt. 21/25.

Met 4 punten en als koploper terug naar Hengevelde! Het was niet de beste wedstrijd, genoeg redenen om volgende week weer volle bak te trainen.

De volgende wedstrijd wordt vrijdag avond 10 november om 19.00 uur gespeeld in Hengevelde. De dames nemen het dan op tegen Tornado Geesteren.
Hopelijk tot dan!

Klik op de stand voor een volledige weergave