Cupido wint na moeizame start eenvoudig van laagvlieger Dash

Vandaag hadden de dames 1 van Cupido een uitwedstrijd naar Vorden, tegen de nummer 10 Dash. De dames speelden deze wedstrijd zonder de libro's, daardoor begon de eerste set onrustig. Ze wisten het normale spel niet op te pakken en verloren deze  met 25-19. Om de tweede plek in het vizier te houden, moest er wat gebeuren aan Wegdamse zijde. Een sterk begin van de tweede set met een tussenstand van 11-3 tot gevolg. Helaas kwamen de dames van Dash dichtbij, toch wist Cupido deze set alsnog te pakken met 21-25. Het derde bedrijf ging gelijk op, er waren lange rally's en Cupido moesten echt knokken om de overwinning over de streep te trekken! Een zeer spannende set die Cupido uiteindelijk toch won met 26-28.

Het leek op dat moment alsof er iets was geknakt bij de dames van Dash. Cupido kon heerlijk vrij uit spelen en met een goede service en een goed aanvallend spel werd deze set gewonnen met 18-25.

Met 4 punten terug naar Hengevelde! Vrijdag 22 januari speelt Cupido thuis tegen KSV 21.00 in de Marke. Kom de dames aanmoedigen!