Ruime thuisoverwinning Cupido dames: 4-0

Met veel plezier begonnen dames 1 van Cupido vrijdagavond aan hun eerst thuiswedstrijd.Om 21:00 uur klonk het fluitsignaal en kon de wedstrijd Cupido dames 1 tegen Dash dames 3 beginnen. Met een beetje zenuwen begonnen ze aan de eerst set. Door de zenuwen kwamen ze al snel op achterstand. Op het moment dat ze eenmaal gewend waren trok Cupido al snel de set na zich toe met een eindstand van 25-15. De volgende twee sets werd er vrij uit gespeeld en beide set met 25-17 gewonnen.Na drie gewonnen sets was de winst voor Cupido al binnen.

De vierde set werd ook met een voorsprong begonnen, maar op de helft van de set verloren ze de concentratie waardoor Dash nog op gelijke hoogte kwam. Cupido herpakte zich zelf in het laatste deel van de vierde set. Waardoor de volle winst werd gepakt. En de vierde set ook met 25-21 na Cupido ging.

Op vrijdag 9 oktober word de volgende wedstrijd gespeeld in Vragender. Cupido zal het opnemen tegen KSV dames 1.

Het fluitsignaal zal dan om 21:00 uur klinken.