Cupido doet goede zaken

Cupido Dames 1 heeft gisteren in sporthal de Marke de goede reeks weten voort te zetten en wist Set Up ’65 met 4-0 naar huis te sturen.

De geel groenen begonnen gelijk sterk en de motor draaide. Alles ging goed, er kwamen goeie passen die de spelverdeler Susan Beuving vrij kon verdelen aan het net. Er werd lekker geknald en het ene na het andere punt verscheen op het telbord. Aan het einde van de set heeft Anouk Beuving helaas het veld moeten verlaten nadat ze door de enkel ging. De geel groene bleven knallen en de set werd gewonnen met 25-12.

Set twee begon met een aantal wissels om de geblesseerde Anouk te vervangen. Cupido moest de draai even vinden en de dames uit Ootmarsum wisten hier op in te spelen. De set ging nek aan nek door tot op het eind. Susan Beuving kwam aan de service en wist een mooie serie neer te zetten. Cupido komt voor te staan en weet de set te winnen met 25-21.

Door naar de derde set voor de winst, deze verloopt het zelfde als set 1. De geel groene dames begonnen sterk en konden het eigen niveau aanhouden. De set werd gewonnen met 25-13.

Set vier verloopt het zelfde als set een en drie en wordt gewonnen met 25-16.

Donderdag 19 oktober 2023 spelen de dames voor de beker in de  1e Ronde tegen  Fysio Engbersen Aastad DS 1 om 20:00 uur.
Donderdag 2 november is de eerstvolgend de competitiewedstrijd, uit bij Lammerink Installatiegroep/Set-Up ’65 DS 2 om 19:00 uur.
Hieronder de stand: