Dames Cupido boeken moeizame overwinning

Na een paar ongelukkige wedstrijden hebben de dames van het combiteam Cupido/ Dynamiek de tweede wedstrijd op rij met 3-2 binnen gehaald. Vanavond stonden de dames van BOVO uit Aalten op het menu. De dames begonnen de wedstrijd vol goede moed. Dit was de eerste wedstrijd in Hengevelde voor René Overbeek de nieuwste aanwinst van het team.De eerste en de tweede set werden overtuigend gewonnen door de dames van Cupido. Met duidelijke cijfers wisten ze deze twee sets naar zich toe te trekken. De derde set begon wat stroef:

Hierdoor kwamen de dames op achterstand en helaas niet meer op tijd in het ritme om de set binnen te halen. In de vierde set werden de dames van Cupido compleet overdonderd door de tegenstander en waren meer met zichzelf aan het vechten dan met de tegenstander.Gelukkig wist het team samen te komen in de vijfde set en met vechtlust deze set met 17-15 binnen te halen.Dit was de tweede winst op rij na de overwinning van vorige week op Volga.  De Hengeveldse dames bezetten nog immer de tweede plek, 5 punten achter Isivol.