Dames Cupido speelt goede wedstrijd

De dames van Cupido zijn weer aan de winnende hand. Na een aantal wedstrijden even uit het ritme te zijn geweest zijn er weer punten gepakt. De wedstrijd van gisteravond die werd gespeeld in de Mossendam in Goor werd met 3-1 van Grol gewonnen.

De eerste set ging direct goed van start, al snel was een voorsprong van 6-0 gemaakt. De set werd dan ook ruim gewonnen met 25-11. In de tweede set lieten ze het op het begin wat liggen waardoor er een kleine achterstand werd opgelopen. De dames pakten de dames het weer op en er werd verdiend gewonnen met 25-22.

De spannendste set werd daarna gespeeld, vooral bij de laatste punten werd er van beide kanten gestreden om de winst.

Na een aantal keer kans de winnende te scoren ging de winst toch naar de dames van Hengevelde/Goor met 30-28.

Cupido dames 1 speelde met pieken en dalen, de laatste set was daarvan een mooi voorbeeld. Na een flinke voorsprong van Grol tot 20-13 werd er nog terug geknokt tot een minimaal verschil van 25-21. Het veld werd met een goed gevoel verlaten, met 4 punten mee naar huis! Cupido staat momenteel op de vierde plaats en de strijd om promotie lijkt beslist.. "Je kunt per wedstrijd 5 punten halen, dus we geven nog niet op!"aldus speelster Ester Wegdam.

De volgende pot staat komende woensdag al weer op het programma, om 21:00 begint de uit wedstrijd tegen D.V.O., Hengelo Gld.