Dat was het dan… ook Cupido dames 2 heeft last van Corona

Onlangs stond er een artikel over dames en heren 1 van Cupido op Wegdamnieuws, hoe pakten de corona maatregelen uit: Voor de heren van Cupido betekent dit dat zij promoveren naar de 2e klasse. Voor Dames 1 pakt dit helaas slechter uit. Dames 2 werd hierin niet vermeld. Het verzoek kwam of zij wat in mochten sturen en of we dit dan zouden plaatsen: Bij deze:
‘Cupido dames 2 is dit seizoen gestart met een nieuwe samenstelling en vol energie’
Het doel van dit seizoen was om de strijd aan te gaan voor het kampioenschap en hiervoor waren we ook in de race. Van de 20 gespeelde wedstrijden hebben de dames maar liefst één wedstrijd verloren de koploper, Fysio Engbersen Aastad uit Almelo, met een eindstand van 3-1.
Vanwege het coronavirus in deze bizarre tijden, is de competitie abrupt ten einde gekomen. Hiermee komen de dames op een tweede plek met 69 punten. Door Corona kunnen we nu geen kampioen worden en de promotiewedstrijden vergeten (dus net als dames 1) en blijven we in de tweede klasse spelen.
Dames 2 kijkt terug op een super fanatiek seizoen. Wij willen hierbij graag onze trainer en coach Bennie ter Braak bedanken voor de leuke en sportieve jaren. We gaan dit seizoen zeker nog gezamenlijk afsluiten wanneer hier weer de tijd voor is.
 
Bennie bedankt!
 
Voor volgend seizoen zijn we opzoek naar een nieuwe trainer/coach. Dames 2 bestaat uit een jong en enthousiast damesteam, die aan kop stond in de 2e klasse. Ben jij of weet jij iemand die dames 2 komt trainen? En het liefst ook coachen? Laat het weten door te mailen naar: info@cupido-hengevelde.nl
 
Tot volgend seizoen!
Cupido dames 2.