De nieuwe stand van de Gouden Schoen

Berry stoot Ard van het podium!!

Afgelopen speelweekend zijn er door menig elftal 3 punten behaald.

Alleen het 1e, 4e en 8e wisten niet te winnen. De rest van de teams behaalden allen 3 punten.

Berry ter Morsche maakte 1 van de 4 doelpunten van zijn WVV 7 tegen Rekken. Hij stootte hiermee de geblesseerde Ard ten Heggeler van de 3e plaats in het klassement.

Stefan ter Doest bracht zijn seizoenstotaal op 8 door ook een goaltje mee te pakken. Marc Satink en Robert Schonenborg waren de andere doelpuntenmakers.

WVV 9 wist eindelijk ook weer eens te winnen. Niet geheel onbelangrijk voor het klassement, aangezien Ruud Pierik weer een doelpuntje meepakte en daarmee op gelijke hoogte komt met Maurice Workel. Maurice staat al een aantal weken buitenspel vanwege een blessure.

Thijs Aarnink, Jordi Oude Voshaar, Emiel Essink en Yorrick Peters scoorden allen 1 keer.

Roy Tuinte wist in zijn eentje Silvolde op de knieën te krijgen. Hij nam beide treffers voor zijn rekening van WVV2 tegen Silvolde 2.

Het 3e boekte een mooie overwinning op Bon Boys. Namelijk 6-3. Helaas geen doelpuntenmakers ontvangen.

WVV 5 kende geen moeite met het altijd lastige Markelo. In Markelo werd het 5-0 voor de groen-gelen. Joris Roelink 2x, Herbert Schonenborg, Mathijs Asschert en Hans Roorda scoorden allen 1 x.

Het was daarmee voor Hans Roorda pas zijn 1e dit seizoen.

Niels ten Thije scoorde voor WVV 8 in de thuis wedstrijd tegen Twenthe Goor. Dit mocht alleen niet baten. De wedstrijd ging met 3-1 verloren.