E- en D-jeugd WHC geniet van clinic, spelletjes en patat!

Zaterdagochtend was de E- en D-jeugd van WHC aan de beurt voor de jubileum activiteit. Ze starten om 09:00 uur in de Marke met een handbalclinic. Deze clinic werd gegeven door Anne Bosman, onder begeleiding van 4 dames (Mexx, Sanne, Julia en Nieke) uit de selectie. Na een beker ranja en lekker gebakje, was het tijd voor “minute to win it” in de conferentieruimte.

Onder begeleiding van Stijn ten Heggeler gingen de meiden onderling de strijd aan met verschillende spellen. Na veel lol, spanning en gejuich, ging groep 4 er met de winst vandoor. Ze kregen een doosje chocola en natuurlijk voor elk teamlid een pakketje plaatjes van de fotoactie van de Coop Hengevelde. Als afsluiting van de ochtend konden de meiden een patatje eten op het Rupertserve. Dit werd verzorgd door Eetsalon 11. Iedereen die vanmorgen heeft geholpen, bedankt!

Met name Anne Bosman, Stijn ten Heggeler, de Coop Hengevelde en Eetsalon 11. Vanavond als afsluiting de feestavond, waar leden, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die WHC en WVV een warm hart toedraagt van harte voor is uitgenodigd.