Gelderland levert W.V.V.’34 mooie streken?

De trainingen bij W.V.V.’34 draaien op volle toeren maar met twee nieuwe gezichten: Arnold Paalman afkomstig uit het Gelderse Laren en Kevin van Lieshout uit Eibergen; eveneens Gelderland. Wat beweegt het tweetal om in Hengevelde te gaan voetballen? Arnold Paalman (29) Ik ben inderdaad geboren te Laren Gelderland en sinds november 2018 samenwonend met Nienke Assink in de Slotshoek. Ik heb vanaf de jeugd met veel plezier bij vv Witkampers gevoetbald en mijn ambitie hier is lekker voetballen op een goed niveau. Tot op heden bevalt het mij zeer goed, Hengeveldenaren geven de nieuwkomers in hun dorp alle kans om zich te mengen. Dit merk ik bij zowel W.V.V. als bij de postduivenvereniging de Witpen, waar ik ook lid ben”.
Wat is het verschil met je vorige club?
Het kunstgrasveld en de werklust. Ik vond het altijd erg moeilijk om te spelen tegen Twentse ploegen, deze werkten altijd een stukkie harder dan ‘wij Achterhoekers’.
Dan Kevin van Lieshout, de Eibergernaar is na een afwezigheid weer terug! Kevin:


Kevin van Lieshout

“Mijn ambitie is eigenlijk allereerst om het plezier in voetbal weer terug te vinden aangezien ik dat bij Eibergen een beetje verloren ben. Verder wil ik gewoon weer terugkomen op mijn eigen niveau en een mooi seizoen tegemoet gaan met het 2e en kijken waar het verder toe gaat leiden.

De eerste training is mij erg goed bevallen, ondanks dat ik bijna anderhalf jaar niet op fatsoenlijk niveau heb gevoetbald. Dit geeft mij een goed gevoel voor wat er komen gaat!

Het verschil met Eibergen is gewoon erg groot, het seizoen dat ik bij Eibergen 1 heb gevoetbald beviel mij goed en heb ik ook met plezier gevoetbald, maar nu ik weer een keer terug ben bij WVV merk ik het echte verschil qua club, gewoon de warmte dat het met zich mee brengt, dat ook andere spelers, ook van het 1e, naar mij toe komen om mij weer welkom te heten. Dat geeft mij gewoon het gevoel van waardering en respect naar elkaar toe.
Dat was bij Eibergen anders?
Kevin: “Ja, zeker weten, misschien dat het ligt aan de grote van de club, maar ik kreeg dat gevoel er niet”.