Gouden Schoen: Stuivertje wisselen aan kop

Met nog 1 wedstrijd te gaan voor een aantal teams is de strijd om de Gouden, Zilveren en Bronzen Schoen nog steeds niet beslist.

Afgelopen weekend leek er geen vuiltje aan de lucht voor Ruud Pierik om voor de 2e keer op rij op het podium te staan tijdens de GALA avond. Maar het was de man, waar we de afgelopen weken niks meer van hadden vernomen die met scherp schoot en zodoende Ruud van de troon stootte. Zijn naam is Ard ten Heggeler en hij maakte in de afgelopen speelronde maar liefst 4 goals tegen het altijd lastige SOCCI. Dit betekent dat Ard op de voorlaatste speelronde de koppositie overneemt van Ruud Pierik. Ard staat met nog 1 wedstrijd te gaan 2 goals voor op Ruud Pierik.

Jelco Busschers is helaas iets te laat op gang gekomen als hij al een gooi had willen doen naar het podium. Jelco maakte afgelopen weekend 3 goals tegen Hoeve Vooruit. Ritchie Rouhof zorgde voor de andere treffer van WVV 6.

WVV 3 won van naaste concurrent Buurse. Het werd in Hengevelde 3-1. Tim Wegereef, Luc Eijsink en Wessel Ziethof zorgden voor de goals.

Rob Pierik en Tom ten Breteler konden er met hun goals niet voor zorgen dat punten mee gingen naar Hengevelde. Doetinchem was met 3-2 te sterk, en de strijd om de 3e plek die recht geeft op nacompetitie lijkt dan ook ver weg.

WVV 4 kwam door 2 zondagschoten op een 2-0 achterstand in en tegen Lochuizen. Het spel speelde zich dan ook vooral af op de helft van Lochuizen. Niettemin moest een 2-0 achterstand omgebogen worden na de rust. WVV 4 kwam niet verder dan een 2-2, en kregen daarmee te weinig. Frank de Wit en Dennis Groothold namen de 2-1 en 2-2 voor hun rekening.

WVV 5 wist in een slechte wedstrijd niet verder te komen dan een 2-2. Ook in deze wedstrijd moest een 2-0 achterstand omgebogen worden. Joris Roelink en Hans Roorda scoorden allebei 1x.

WVV 7 had weinig moeite met de blauwen uit Bentelo. Zij werden dan ook met 4-0 opzij gezet. Michel Hoestee 1x, Marc Satink 1x, Stephan ter Doest en A speler Jelle Essink maakten allen een doelpunt.

WVV 9  won overtuigend van SOCCI. Ard ten Heggeler was de gevierde man met 4 treffers. Maar Teun Storteler en zijn zwager Ruben Lammerink maakten beiden 1 goal, maar ook Mathieu Lubberdink pikte zijn goaltje mee in deze wedstrijd.

Dus met nog 1 wedstrijd te gaan is het ongemeen spannend in de kop van het klassement.

Benieuwd wie er met de Schoenen aan de haal gaan dit seizoen, kom dan vrijdag 29 mei om 20.30 uur in de kantine van WVV. Hier worden de schoenen uitgereikt op een heuse gala avond!!

Tot dan!!!