Gouden Schoen: Wessel Ziethof schiet WVV´34 2 langs koploper AJC 2!

WVV´34 1 leed een dure nederlaag, zij gingen thuis met 1-3 ten onder, Wouter Roescher wist in deze wedstrijd wel een strafschop te benutten.

Afgelopen weekend stond er een heuse topper op het programma voor WVV´34 2. Zij moesten het namelijk opnemen tegen koploper AJC uit Losser. Wanneer het 2e wist te winnen kwam het op 2 punten van de koploper, anders liep AJC uit naar een gat van 8 punten. Het was in deze wedstrijd Wessel Ziethof die WVV2 met 2 treffers langs AJC loodste. Ook Roy Tuinte deed nog een duit in het zakje met een fantastische goal. Eindstand 3-0 voor de groen-gelen en het gat verkleind naar 2 punten.

WVV´34 3 pakte uit bij Lochem ook zeer belangrijke punten. Er werd met 5-2 gewonnen. Kasper Put maakte 3 treffers, Tijmen Walhof maakte er 1, en David Spekerijse nam er ook 1 voor zijn rekening.

WVV´34 4 speelde thuis tegen het spijkerharde Markelo. WVV wist het veldoverwicht uit te drukken in winst, 2-1. Patrick de Wit en Rob Wissink zorgden voor de Hengeveldse treffers.

Koploper WVV´34 5 behaalde weer een driepunter. Dit keer was het niet Wout Essink die de goals maakte, maar Leon Blokhorst. 2 stuks joeg hij er tegen de touwen, ook Tim Leferink maakte er 1.

WVV´34 6 speelde thuis tegen Hoeve Vooruit. Arnold Heijmer was 1x trefzeker en wist daarmee een 1-1 gelijkspel veilig te stellen.

Het 7e elftal ging op bezoek bij Rietmolen. Dit werd een vrij eenvoudige overwinning voor de groen-gelen. Eindstand 3-0. Stephan ter Doest, Stefan Brummelhuis en Peter Rikkerink waren de doelpuntenmakers.

Yorrick Peters was de enige doelpuntenmaker bij WVV´34 9. Zij speelden uit bij NEO, en gingen met 5-1 de bietenbrug op.