Gouden wissel brengt WVV’34 bovenaan de ranglijst

Het was invaller Jord Bouwmeester die in zijn eerste balcontact de meer dan verdiende en verlossende treffer binnenschoot. “Ik had nog geen bal geraakt stond net in het veld, ja ik had 1 balletje doorgekopt haha. Lekker momentje om zo te scoren en de wedstrijd te beslissen. Hamoudi legde de bal terug op randje 16 en ik schiet hem hard onder in de hoek. Wat er door me heen ging? Ja! Leg dat maar eens uit, ik werd natuurlijk helemaal gek, super om het zo af te maken, wat een ontlading! ”
Het is al de vierde keer dat WVV de wedstrijd weet te beslissen in de slotfase. (Rood-Zwart, Diepenheim, Buurse en vandaag)
Dat de drie punten in Hengevelde bleef was niets op af te dingen, trainer Roy Workel:

Rechtsachter Gijs Brummelhuis in actie

“Ik heb een goede wedstrijd gezien van WVV kant, met een hoog baltempo en veel kansen. Dat de bal dan zo laat in dat netje valt; dat zij dan zo. Op een gegeven moment krijgen wij deze competitie onderhand wel dat gevoel! Dat gevoel van: hij valt toch wel! Wat dat betreft wil in mijn team toch wel een compliment geven, ze bleven maar gaan.”

Als je zo kijkt moet je de wedstrijd wel winnend afsluiten

In de eerste helft leek het nog een wedstrijd, de Hengeveldenaren waren weliswaar de bovenliggende partij maar Enter was vanuit de omschakeling enkele keren dichtbij de openingstreffer. De paal en de uitstekend keepende Wouter Assink brachten echter redding.
In de tweede helft kwam sv Enter er niet meer aan te pas. Het baltempo van de eerste helft werd zelfs nog opgeschroefd en de rood witten uit het klompendorp moesten zich beperken tot tegenhouden. WVV bleef maar gaan, Tom ten Breteler miste van dichtbij, Gijs Pierik raakte de onderkant va de lat, Mahmoud Jaafil was enkele keren dichtbij een treffer. De doelverdediger van de gasten leek echter de wedstrijd van zijn leven te spelen. Tussen al dat geweld door plaatste Enter nog een venijnige counter en het was wederom Wouter Assink die redding bracht.

Lars Aarnink springt beduidend hoger dan centrale verdediger Remi Leferink

De gouden wissel van trainer Roy Workel was uiteindelijk de doorslaggevende factor en WVV staat nu in punten gelijk met koploper EMOS. Op 17 december zullen beide teams elkaar in Enschede ontmoeten.

 Mahmoud Jaafil met 1 van zijn dreigende acties

 Tom ten Breteler