‘Hengeveldse Mbappe beslist bekerwedstrijd’

WVV’34 heeft de bekerwedstrijd op het sportpark Rupertserve tegen vv Eilermark uit Glanerbrug met 3-1 gewonnen. De doelpunten kwamen van Wouter Horstink uit een strafschop, de 2-1 was een wereldgoal van Remi Leferink waarover later meer en de 3-1 was van Mahmoud Jaafil.
Barten Tijhof over de wedstrijd: “Ik denk een solide overwinning, het was geen topwedstrijd vanaf onze kant. Erg slordig, we kwamen niet lekker aan het voetballen. Uiteindelijk gaan we toch een ronde verder in de beker, daar draait het om. Op naar zondag!”

1-0 Wouter Horstink
De openingstreffer kwam op naam van Wouter Horstink uit een strafschop, na een overtreding op Lars Aarnink.
Lars: “Ik kwam 1 op 1, na een dieptepass van ‘Donatello’. De keeper kwam goed uit, maar ik was net wat sneller bij de bal en kon de bal net voor hem weg tikken. Waarna hij me vervolgens tegen het been aan tikte. Terechte penalty”.

De 1-0

2-1 Mbappe
Remi Leferink:” De keeper stond te ver voor de goal, dat heb ik hem even laten weten en wel vanaf de middellijn. Remi Mbappe!
De bal vloog vanaf grote afstand over de keeper en knalde tegen de touwen. De redactie van Wegdamnieuws is bezig om de goal morgen op deze site te plaatsen .

3-1 Mahmoud Jaafil
Mahmoud: “Ik kreeg een lange bal van onze keeper Tom Pierik, in de rebound tikte em erin en daarmee was de wedstrijd beslist”.

Saillant detail: WVV’34 speelt komende zondag voor de competitie uit tegen vv Eilermark. De vraag is dan of de Glanerbrugse doelverdediger dan van de partij  zal zijn. Hij viel kort na rust uit met een knie blessure, hij heeft al een kruisband verleden.