Inschrijving Elastiekenkoers

De voorbereidingen voor de Elastiekenkoers editie 2015 zijn in volle gang; dé wielerkoers welke plaats zal vinden op donderdag 25 juni, 'Schoolfeest-donderdag'. 
Evenals voorgaande jaren zullen 3 DJ’s van de lokale omroep Hofstreek FM zich een paar dagen op laten sluiten in een Glazen Huis; het kerstevenement in hartje Goor. En ook dit jaar wordt het doel van de Elastiekenkoers 2015 weer tijdens het Glazen Huis bekend gemaakt. Dit zal gebeuren op zaterdag 13 december om 19.00 uur (bij café de Ster).

Onder het motto "winnen doe je samen" hebben de Elastiekenkoers en het Glazen Huis dit jaar namelijk de handen ineengeslagen en samen zullen zij het Glazen Huis organiseren. Hun gezamenlijke doel is de ouderen in de verpleeg- en verzorgingshuizen in de Hof van Twente. Voor het ingezamelde geld wordt geprobeerd dit jaar met kerst alle ouderen een attentie te schenken.     Extra ‘winterwens’ Elastiekenkoers.

Ook dit jaar zal de Stichting Elastiekenkoers een bijzondere wens van iemand in vervulling laten gaan.  Vorig jaar hebben zij de familie Roelofsen een reis naar Canada aangeboden. Wie, hoe en wat? Ook dat zal in het Glazen Huis bekend worden gemaakt.   Inschrijving Elastiekenkoers. Na de bekendmaking van het doel en het in vervulling laten gaan van de winterwens kunnen mensen die graag mee willen doen aan de Elastiekenkoers editie 2015 zich inschrijven. Ook dit is mogelijk bij De Ster, de “thuisbasis” van het Glazen Huis, op zaterdag 13 december (tot 21.30 uur).

Met betrekking tot de procedure, de reglementen en de te downloaden inschrijfformulieren verwijst de stichting iedereen naar de website (http://www.elastiekenkoers.nl/inschrijving-2015/).