Reminder: Johan Wolbers mogelijk ‘Clubheld van het jaar’, stem op hem!

Reminder: Heb je nog niet gestemd? Stem op Johan! Dit kan natuurlijk met meerdere e-maildressen.

Of het nu gaat om het draaien van bardiensten, het schoonmaken van de club of het wassen van de teamshirts, niets is te veel voor de clubheld. Ook in Hengevelde lopen er vele vrijwilligers rond die zich moeiteloos inzetten en onmisbaar zijn voor de club. De verkiezing Clubheld van het Jaar 2019 is voirge maand van start gegaan en uit Hengeveld is Johan Wolbers van W.V.V.'34 genomineerd. 
Met deze verkiezing kun je jouw clubheld het podium geven dat hij of zij verdient. Want vrijwilligers zijn het kloppend hart van de club en het werk dat zij verrichten mag vaker gewaardeerd worden. Wil je ook op Johan stemmen, klik HIER en help Johan vooruit in de verkiezing. Voor Johan is namelijk niets te gek. Of het nu gaat om snoeien, maaien, belijning zetten, blad blazen, onkruid wieden, Johan doet het! Hij doet dit overigens niet alleen. Hij vormt namelijk samen met Jan Polman, Bennie Rupert, Jan Lansink en Johnny Goorden het zogeheten 'Groenteam', waar we enige tijd geleden al eens over schreven (klik hier).

Succes Johan!


'Opa' Wolbers na zijn laatste voetbalwedstrijd


Johan in de auto met daarachter een varken in de aanhanger. Hengeveldenaren mochten het gewicht van het varken raden!


W.V.V.'34 5, lang geleden:
Vlnr. Staand : Jan Boomkamp, Ronald ten thije, Johan Wolbers, Henk Groothold, Marcel Grefte, Rudie Braakhuis, Han Stortelder

Knielend :
Jacques Koedijk, Wilfried Spekreijse, Johan Hartgerink, Martin ter Avest, Nico Franke, Bennie Harmsen.