Kan WHC roet in het eten gooien? “Kom op tijd!”

Lange tijd was het stuivertje wisselen om de eerste plek, vanavond kan OBW uit Zevenaar de titel pakken in Hengevelde. Met een riante voorsprong van vijf punten op de nummer twee WHC en nog twee wedstrijden te spelen na vanavond is het aan de thuisploeg om roet in het eten te gooien. Manel ten Thije:
“De heenwedstrijd was helaas niet onze beste wedstrijd van het seizoen, we creëerden te weinig kansen en ook verdedigend speelden we niet ons eigen spel. Ondanks dat we  aan het eind nog dichtbij kwamen was het niet voldoende voor punten.

Zaterdag kampioen worden in Hengevelde? Wij dachten van niet! We gaan er dan ook alles aandoen om de punten in Hengevelde te houden. Voor ons zelf zijn de punten ook erg belangrijk om plek 2 te behouden.

Misschien goed om aan te geven dat er 2 bussen vanuit OBW meekomen en dat supporters dus op tijd aanwezig moeten zijn, want vol = vol”.

In Zevenaar werd het 20-19. De Hengeveldse dames hebben de hele wedstrijd achter de feiten aangelopen. Telkens kwamen ze terug tot een gelijkspel maar kwamen zij er toch niet overheen. De dekking was in het begin nogal zoeken totdat ze
 schakelden naar een 5-1 dekking, dit stond beter. Aanvallend kwam WHC tekort en hebben ze weinig directe kansen gecreëerd. WHC heeft het hier helaas niet als team laten zien en daardoor nipt verloren.
De concurrent op de tweede plek Duiven speelt vanavond 0m 20.15 bij R.S.C. in Rossum dat vijfde staat:
Zakt WHC na vanavond af naar plek 3?

23 maart 19:30 uur

W.H.C. DS1 – OBW DS1
Scheidsrechter: Frans Holleboom
Scheidsrechter: Hans Udo