Kélian Nsona wijst Mike met drie goals de weg bij FC Eindhoven

Mike hier midden op de foto met zijn technische staf bij vv Reünie vorige week bij WVV 1

Mike te Wierik heef vanavond met FC Emmen de uitwedstrijd bij FC Eindhoven dankzij drie treffers van Kélian Nsona overtuigend gewonnen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Robin Peter bereikte de rust met een magere voorsprong (0-1), maar liep na de onderbreking eenvoudig weg met de volle winst: 0-3.

Kélian Nsona wijst jullie met drie goals de weg bij FC Eindhoven; was hij zo goed?
Haha!  Ja, hij kan zeker heel goed voetballen. De eerste goal is natuurlijk een absolute wereldgoal en voor de rest speelde hij ook gewoon goed. Net zoals de rest van het team. Ik denk dat we de wedstrijd gedomineerd hebben en meer dan terecht hebben gewonnen. Dus dat is fijn. We hielden ze continu onder druk en opbouwend speelden we er continu onderuit dus het was een goede wedstrijd van onze kant. Bij me zelf was het ook een goede wedstrijd. Dus ik kan tevreden zijn”.

Zevende plek
Door de zege staat FC Emmen op de zevende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Dinsdag staat de volgende wedstrijd op het programma, thuis tegen TOP Oss. Die ploeg is in de onderste regionen terug te vinden en speelde vanavond met 1-1 gelijk tegen Telstar.