Leferink en Te Wierik langer bij WVV’34

Deze week werd duidelijk dat de contracten van de trainers van het eerste en tweede elftal met één seizoen worden verlengd. Voor de spelers van WVV’34 1 betekent dit dat het trainersduo Niki Leferink en Mike te Wierik hen ook het seizoen 2024-2025 traint en begeleidt. Niki Leferink is voor het tweede seizoen bij onze vereniging en het eerste bezet momenteel de tweede plek in de derde klasse. Zowel de spelersgroep, de commissie Voetbaltechnische Zaken als het Bestuur zijn zeer tevreden over de werkwijze en ontwikkeling.

Mike te Wierik is sinds het seizoen 2013/2014 assistent-trainer van ons eerste elftal, met uitzondering van de eerste helft van seizoen 2020/2021. Hij speelde toen in Engeland bij Derby County. Het is nu dus zijn tiende volledige seizoen als assistent. Mike speelt bij FC Emmen en kan dit goed combineren met het assistent-trainerschap bij WVV’34. Hij vormt daarin een goed team met Nikki.

Ook met Frank Bruins is WVV’34 een contractverlenging overeengekomen. Frank is een ervaren trainer en dit seizoen voor het eerste jaar bij het tweede elftal. De spelers en teambegeleiding zijn positief over de wijze van werken, trainen en coachen van Frank. De samenwerking verloop ook voor de commissie Voetbaltechnische Zaken en het Bestuur naar volle tevredenheid. We zetten de samenwerking dan ook graag voort en verlengen het contract van Frank met één seizoen.

Heren, van harte proficiat!

(bron: www.wvv34.nl)

Frank Bruins