Maakt WVV’34 het feest compleet?

Aankomende zondag is het een speciale dag bij W.V.V.’34. Naast dat het 1e, 3e, 4e en 6e elftal thuis moeten spelen, is er ook een fraaie derde helft voor belangstellenden. Hier is de uitreiking van Speler van het jaar, vrijwilliger van het jaar en de uitreiking van de Gouden Schoen. Dit alles staat onder muzikale begeleiding van Justin Tonnema en DJ Yobo!
Tegenstander is zondag hekkensluiter Heeten. Zij hebben slechts drie punten verzameld, zeven minder dan WVV’34. Op papier een makkie, zeker gezien het feit dat WVV’34 thuis vaak sterk is.

Afgelopen week
Toch ligt onderschatting op de loer en na het verlies tegen Reünie hebben de mannen van Niki Leferink wat goed te maken voor het nooit verzakende publiek.

De generale in Borculo mag een slechte heten.  Als je weet dat zij spelers hebben om snel om te schakelen dan zat er een aantal keren wel heel veel ruimte tussen de linies. De 1-0 bijvoorbeeld na jullie eigen hoekschop. Ze konden zo oversteken. De 2-0 balverlies op het middenveld waar een zee van ruimte achter lag.

Hoe zie jij dit Martijn Baas?
“Tegenwoordig kunnen we de beelden terug kijken en dan zie je wel waar de verbeterpunten liggen bijvoorbeeld in de situaties van tegendoelpunten. Thuis moeten we gewoon vanaf het fluit signaal er op klappen en ons eigen dominante spel spelen”.