Meiden Cupido C1 kampioen! Wedstrijd gewonnen met 3-1 !

Afgelopen zaterdagmiddag was het zover. De kampioenswedstrijd van meisjes C1 Cupido tegen de nummer 2 Webton, in sporthal OSG te Hengelo. Een volle tribune met familie, vrienden en Cupido fans compleet met spandoeken en toeters......Minimaal 2 sets winnen was nodig om kampioen te worden. Vooral door de zenuwen maar ook door een hele sterke tegenstander verloren de meiden de eerste set helaas met 23-25. Na een achterstand in de tweede set van 1-10 wisten de meiden zich te herpakken en wonnen ze de 2e set. (25-23)Na winst in de derde set (25-17) wisten ze de neiden dat ze kampioen waren. Ze kwamen dan ook steeds beter in het spel en door ook de vierde set te winnen (25-23) was de wedstrijd gewonnen met een eindstand van 3-1.  Een hele dikke duim voor de meiden! Het is zeker niet makkelijk om kampioen te worden in de eerste klasse. En natuurlijk hartelijk dank aan trainster Karlijn Wensink en coach Inge Workel. Volgend seizoen spelen de meiden in de B-jeugd. Het volgende doel is dan ook om een plek te verdienen in de eerste klasse B-jeugd tijdens het kwalificatietournooi in juni!