Niels Pelle wint Grote Prijs van Hengevelde

Afgelopen weekend stonden de finales gepland van de Grote Prijs van Hengevelde, libre. Deze werd afgewerkt bij Herberg de Gebrande Waateren. De finaleavond ging van start met acht spelers, hieronder  de namen met daarachter de te maken caramboles.

Na loting werden de volgende spelers gekoppeld aan elkaar:

C.Aalderink(47)-J.Stortelder(41)

G.Rotink(59)-N.Pelle(75)

T.Peters(21)-N.Wielens(59)

B.Blokhorst(27)-A.Schottink(29)

 

Deze partijen werden gewonnen door:
J.Stortelder, N.Pelle,  N.Wielens en A.Schottink

In ronde 2 moest J. Stortelder het opnemen tegen A. Schottink en N. Pelle tegen N. Wielens. Hieruit kwamen de heren N. Pelle en A. Schottink het beste voor de dag en zij mochten rond de klok van 22.30 uur beginnen aan de finale. Casper Bebseler:
“We hebben het hele toernooi verschillende spannende partijen mogen zien maar helaas was de finale een beetje eenzijdig; het leek erop dat Niels zo snel mogelijk naar de bar wilde want hij speelde een perfecte finale.
Arjen had daar, helaas voor hem, géén antwoord op. Al met al is Niels de terechte kampioen. Als je van de 9 partijen er 8 wint, dan is dat meer dan dik verdiend.

Na afloop mocht Jan Assink, de laatste winnaar van de Grote Prijs van Hengevelde 2016 de wisselbeker aan Niels Pelle overhandigen.

Eindstand:
1. Niels Pelle
2. Arjen Schottink
3. Jopie Stortelder
4. Nico Wielens

Verder bedanken we de zeer attente bediening van de Herberg en de lekkere bitterballen en graag tot volgend jaar.
Namens de organisatie van de Grote Prijs van Hengevelde bedankt en tot 2025.