Ongekende spanning in top Gouden Schoen WVV’34

Waar voor het eerst sinds weken Maurice Workel afgelopen weekend niet tot scoren kwam, deed Wout Essink dit wel. Ditmaal bij zijn eigen ploeg. 2x wist Wout het net te vinden. Maurice scoorde dus niet afgelopen weekend, maar zijn elftal dat speelde in en tegen Losser won wel. Het werd door een magistraal doelpunt van Mart Grefte een magere 1-0. Het elftal van Wout, dat a.s. zondag kampioen kan worden, won met 3-0 van Twenthe. Tim Leferink maakte de andere goal.

Update: 

Vorige week is er een doordeweekse speelronde geweest. In deze ronde wist Wout Essink 3x te scoren in en tegen Hellendoorn. In de vorige stand was deze stand nog niet verwerkt, nu echter wel, hetgeen betekent dat Wout Maurice voorbij gaat in het klassement. De marge is minimaal, namelijk een half punt.

Bas Assink maakte zijn eerste van het seizoen, uit bij DVV maakte uit de enige Hengeveldse treffer voor WVV 1. Eindstand 3-1 voor DVV.

Stephan ter Doest nam maar liefst 3 treffers voor zijn rekening bij WVV 4, geposteerd als gelegenheidspits, maakte hij het wel waar. Dit moeten de coaches van WVV 7 aan het denken zetten, aangezien de doelpuntenproductie de laatste weken tegenvalt bij het 7e, hoewel ze nog zeker uitzicht hebben op de titel.

Berry ter Morsche scoorde ook 2 doelpunten tegen Enter. Alleen kon hij na afloop van de wedstrijd iets minder positief terug kijken op dit duel. Berry brak tijdens dit duel namelijk zijn pols.

Dennis ten Thije met een fantastische kopgoal en Patrick Brunnekreef waren de andere doelpuntenmakers bij het 4e. Eindstand 7-5 voor WVV 4.

WVV 6 ging op bezoek bij het altijd lastige Diepenheim. Lars Bouwmeester 1x en Tim Wegereef 2x brachten de 3-2 eindstand op het bord.

WVV 8 ontving thuis HSC. In een lastig duel, kon WVV de overwinning toch maar net naar zich toe trekken.

Mathijs Asschert met 2 doelpunten en Tonnie Hartgerink met 1 doelpunt zorgen hier met name voor.