Ongeslagen status Cupido ten einde

Cupido heeft vanavond in Ootmarsum met 3-1 van de nummer 2; Set-Up ‘65 dames 3. Marieke Beuving: “Al met al was het niet onze wedstrijd. Set-Up was vandaag beter, maar we kunnen ook niet altijd 6 gooien. Op naar volgende week!”

Set 1
Cupido begon de eerste set erg onrustig. Ze kregen de service pass niet onder controle, waardoor setter Susan Beuving het moeilijk kreeg tijdens het verdelen van het spel. Te weinig druk waar Ootmarsum op antwoorde. De dames liepen van meet af aan achter de feiten aan. Aan het einde van de set gingen ze pas volleyballen. Ze kwamen nog terug tot een stand van 24-23, maar deze set werd verdiend gewonnen door Set-Up met 25-23.

Op naar set 2
Knop om en door. De Wegdamse volleybaldames begonnen sterk met een goede service en kwamen op een voorsprong van 5-1. Beide ploegen waren hard aan het werk. De blokkering van Cupido was niet sterk, maar door knap verdedigingswerk en slim spel trok Cupido aan het langste eind. 21-25.

Set 3
Nu doorzetten. Er werd hard gevochten, maar door een zwakke blokkering aan eigen kant werd het lastig voor de dames in het achterveld. Cupido kwam hierdoor slecht aan het aanvallen, waardoor ze te weinig scoorden uit eigen kracht. Het was een set waar alles net niet lukte. Set-Up won ook deze set met 25-22.

Set 4
2-1 achter. De dames gingen voor een vijfde set, maar hiervoor moest eerst de vierde set gewonnen worden. Iedereen deed keihard hun best, maar de dames kwamen op een grote achterstand. Door onrust in het veld en een paar miscommunicaties werd het gat vergroot naar 20-12. Toch wist Cupido het nog spannend te maken tegen het einde van de set door mooie aanvallen en een ijzersterke serve serie van Susan Beuving. Ze kwamen terug tot 22-24, maar helaas wist Set-Up toch dat laatste punt te scoren, waardoor de nederlaag van 3-1 een feit was.