Ontdek het plezier van hardlopen bij Loopgroep Hengevelde

Lijkt het hardlopen je wat, maar je hebt net die stok achter de deur nodig om ook daadwerkelijk te beginnen? Of loop je al voor jezelf en wil je in verenigingsverband het lopen op gaan pakken? Kom dan eens kijken bij Loopgroep Hengevelde.

Loopgroep Hengevelde start vanaf zaterdag 12 januari 2019 een beginnersgroep. Je maakt dan, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer, op een verantwoorde wijze kennis met het hardlopen. Hoe begin je met hardlopen? Hoe krijg je je conditie op peil? Hoe voorkom je blessures en welke schoenen en kleding zijn geschikt voor het hardlopen? Dit zijn allemaal aspecten die tijdens de trainingen aan bod komen. De trainingen zijn elke zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.15 uur en starten vanaf kleedkamer 9/10 Locatie loopgroep Hengevelde op het Rupertserve. We trainen gezamenlijk in 9 weken naar de 5 kilometer. Wil je een beloning voor je harde werken dan is het leuk om samen met andere lopers van de loopgroep mee te doen aan de kastelen-estafetteloop in Diepenheim.

De voordelen:

* Je traint in een groep, samen lopen is gewoon leuker

* Je krijgt training van een gediplomeerde trainer

* Binnen 9 weken leer je 5 km aaneengesloten te lopen op je eigen tempo

Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor een vrijblijvende training op zaterdagmorgen 12 januari om 9.00 uur door een mailtje te sturen naar: voorzitter@loopgroephengevelde.nl.

Als je wat meer informatie wilt kun je contact opnemen met Yvonne Bax (kan via eerder vermeld mailadres).

Kun je al 5 km lopen en wil je graag in groepsverband verder trainen! Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Loopgroep Hengevelde. Stuur een mailtje naar secretaris@loopgroephengevelde.nl dat je graag een maand vrijblijvend mee wilt trainen. Er wordt dan contact met je opgenomen en in overleg spreken we dan een startdata af.

Check ook onze website: www.loopgroephengevelde.nl

De kosten voor de beginnersgroep zijn 10 euro. Wordt je na deze 9 weken lid van Loopgroep Hengevelde, dan wordt de 10 euro met je contributie verrekend.

Wij zien je graag lopen bij Loopgroep Hengevelde!