Pakt Cupido zaterdag de beker? Ga mee in de bus!

“De dubbel! Kampioenschap en de beker! Dat zou toch echt fantastisch zijn.“ Naast dat Cupido dames 1 een dijk van een seizoen in de competitie heeft gespeeld en veruit kampioen is geworden, staan ze ook nog in de bekerfinale!

Aanstaande zaterdag 11 mei is het zover. De bekerfinale staat op het programma. Om 14.30u staat Cupido dames 1 tegenover Rebo Woningmakelaars Rebelle dames 1 uit Dieren. Deze ploeg is dit seizoen 2e geworden in de derde divisie en zijn gepromoveerd naar de tweede divisie. Het wordt een pittige wedstrijd voor de dames uit Hengevelde, maar ze zijn zeker niet bang en hebben er vooral heel veel zin in.

De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld, namelijk in Ootmarsum. Daarom is er voor de supporters wederom een bus geregeld om de dames aan te moedigen. Ze zullen het hard nodig hebben, dus ga gezellig mee met de bus! Na afloop van de wedstrijd wordt hopelijk de overwinning gevierd bij de Marke. Heb je zin aan een middag vol vermaak en wil je Cupido naar de overwinning helpen? Bustickets kun je bestellen via DEZE link.